Enervent Zehnders iSLa applikation kompletteras med en installatörsdel integrerad i appen

I april lanserade Enervent Zehnder iSLa, en mobilapplikation som styr ventilationsaggregat. Den ersätter gradvis helt de separata styrpanelerna som levereras med aggregaten. I oktober kommer iSLa-applikationen att kompletteras med den förväntade delen för installatörer.

iSLa gör uppföljning av meddelanden och övervakning av aggregatet oberoende av din plats. Ur användarens synvinkel är det praktiskt att justeringarna av ventilationsaggregatet nu kan göras på distans. Hemläget kan till exempel aktiveras bekvämt innan du återvänder, så att inomhusklimatet blir behagligt direkt vid ankomst.

I framtiden kommer installations- och underhållspersonal att kunna ta i bruk och övervaka ventilationsaggregat på distans, vilket sparar körkilometrar och möjliggör snabbare kundservice. Fjärrstyrning för också med sig positiva miljöeffekter då behovet av komponenter beställda från Asien och mängden plastavfall minskar.

DET ÄR LÄTT ATT ANVÄNDA APPLIKATIONEN

iSLa-applikationen kan laddas ner från appbutikerna Google Play och AppStore.

Ägare av ventilationsaggregat

  • Ägare av ventilationsaggregat behöver inte göra något under övergången
  • Applikationen kan aktiveras på de flesta aggregat, men det är inte nödvändigt
  • Den wifi-modul som behövs för driftsättning kan beställas från Enervent Zehnders webbutik på webshop.enervent.com
  • Stöd och reservdelsleveranser för styrpanelerna kommer att fortsätta under många år framöver

Proffs

  • Tillgång till sektionen avsedd för installatörer begärs alltid i applikationen. Notera! Ansökningsbehandlingen tar 1–3 dagar.
  • Mer detaljerade instruktioner finns på Enervent Zehnders webbplats

Kontakta oss och fråga mer om iSLa-applikationen eller Enervent Zehnder-aggregat. Du kan kontakta säljaren på ditt område eller vår kundtjänst:

+46 33-120 200
enervent@enervent.se