Lediga jobb

Vi har passion för inomhusklimat

På Enervent Zehnder brinner vi för vårt arbete att bygga ett bättre och mer energieffektivt inomhusklimat. Vi värdesätter engagemang, motivation och den anda som Enerventkollegor visar upp i sitt dagliga arbete. Medarbetarna är vår bästa energikälla och vår viktigaste tillgång.

Vårt internationella familjeföretag erbjuder en inspirerande och stimulerande atmosfär som sporrar till professionell utveckling. Vi tror att passionerade, kompetenta och nöjda medarbetare är nyckeln till framgång.

Vi ser mångfald som en styrka som hjälper oss att attrahera de personligheter som passar in i vår smidiga organisationskultur.

Area Sales Manager Sverige

En gynnsam utveckling på den svenska marknaden för Enervent Zehnders produkter gör att vi önskar utöka vår säljkår med ytterligare en Area Sales Manager.

Enervent Zehnder förvärvades under andra halvan av 2018 av den schweiziska koncernen Zehnder Group. Zehnder jobbar inom VVS och ventilationsmarknaden och gruppen har en omsättning på 600 MEUR och finns representerade i 13 länder i Europa samt i Kina och Nord Amerika. Genom förvärvet så kommer Enervent Zehnder att få ytterligare möjligheter att växa p.g.a stort utökat koncept och för oss nya produkter och möjligheter. Enervent har i dagsläget topp- och gavelanslutna aggregat med roterande värmeväxlare i flödesområde 20 – 800 l/s.      I sortimentet har vi bl.a aggregat med inbyggd värmepump och vi är i branschen allmänt kända för att vara en kompetent producent med hög produktkvalitet.

Om arbetet

Som Area Sales Manager EZSE arbetar Du självständigt med att bygga upp, vidareutveckla och vårda relationer med både nya och befintliga kunder på ett eget distrikt. Du jobbar självständigt med hela processen från besöksbokning, teknisk rådgivning till offerter och avslut. Den mesta tiden, upp till 70% spenderar du ute hos kund för att förmedla värdefull kunskap om företaget och våra produkter. Du är även delaktig i övriga marknadsaktiviteter såsom mässor och liknande. Arbetet är förknippat med övernattningar i samband med kundbesök, mässor och andra aktiviteter. Våra primära kundgrupper är det föreskrivande ledet, ventilations entreprenörer och serviceföretag inom ventilation och fastigheter. Kommande kundgrupper är bl.a husfabrikanter och grossister.

Vi söker Dig som har gedigen erfarenhet av ventilationsbranschen och som är van vid och vill jobba självständigt. Du är resultatorienterad, drivande och arbetar strukturerat med fokus på lönsamma affärer med kunden i centrum.   Då vårt koncernspråk är engelska så är det ett krav att förutom svenska behärska engelska i tal och skrift. B körkort är ett krav.  Du kommer att få en gedigen genomgång och utbildning av våra produkter på fabriken i Finland.

Placering och villkor

Försäljningen i Sverige sker idag med två säljare med ”egna” regioner. Vi är flexibla för att i möjligaste mån dela landet i regioner som passar alla inblandade. Som Area Sales Manager så har Du tjänstebil, pensionsinbetalning och friskvårdsbidrag.

För ytterligare information och för att ansöka så kontakta:

Jens Krantz, 0702-800 505, jens.krantz@enervent.se

Valikko