Är det inte fint

när allt bara passar?

Enervents ventilationsnyhet inspirerar planerare, arkitekter och byggherrar över hela världen. Bläddra ner för att se hur ventilationsaggregatet utmanar gamla sätt att tänka inom placering, pris och installation.

Enervent Neo

| The Only Fit |

Storleken har betydelse

Låg vikt och smärt design gör att Enervent Neo omdefinierar planering och installation av ventilationsaggregat. Neo är det enda aggregatet på marknaden som lätt och prisvärt kan döljas i ettvanligt skåp på 60 centimeter.

Vi har tänkt helt nytt

Neo är ett nytt ventilationsaggregat inifrån ut. Dess nya isolationslösning gör aggregatet både lätt och i hög grad energieffektivt. Materialets utmärkta isoleringsegenskaper är speciellt lämpliga för vårt nordiska klimat och fungerar under alla temperaturförhållanden.

Naturligtvis försökte vi bränna det

Att isoleringsmaterialet i Neo är brandsäkert är inte bara något vi säger, det har också bekräftats i flera oberoende test. Det är den tryggheten som har möjliggjort aggregatets smärta design, utan några kompromisser närdet gäller säkerhet. Enervent Neo kan därför installeras tryggt, också på ställen där andra ventilationsaggregat inte passar.

Ladda ner Neos tekniska data (PDF)

Passar Neo ditt följande projekt?
Lämna din e-post adress eller telefonnummer så kontaktar vi dig!
    Gå till Neo produktsidan